Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in
Ik zoek een job in limburg ...

 

Zoekresultaten

Tessenderlo

Vinnige veiligheidscoördinator

Scan jij elke bouwwerf op alle veiligheidsrisico’s en weet je hoe je die doelgericht oplost? Dan ben jij misschien wel de vinnige veiligheidscoördinator die we zoeken! Ben jij de geoefende risicoschatter – gewapend met veiligheidshelm en -bril – die de werven in en rond Limburg, Vlaams-Brabant en Antwerpen veilig wil maken? En weet jij die risico’s als geen ander te vertalen in heldere doelstellingen die haalbaar zijn voor alle partijen? Onze klant uit Tessenderlo zoekt een betrouwbare VEILIGHEIDSCOÖRDINATOR NIV. A die deze uitdagende materie onder handen wil nemen!
Gepubliceerd: 06-09-2023
Referentie nr:#VIH00168
Bekijk in detail
Zonhoven

NUCLEAIRE ONTMANTELINGSSPECIALIST

Ben jij een grensverleggende en enthousiaste ingenieur met een afgebakende interesse in nucleaire ontmanteling? We zoeken een puntjes-op-de-i-zetter! Roep jij je innerlijke Dalai Lama op wanneer je (letterlijk) onder druk staat op de werkvloer? Ben jij de knappe kop die maar wat graag op zoek gaat naar de meest innovatieve manieren om nucleaire installaties te ontmantelen? Wie weet ben jij dan het geknipte profiel voor deze vacature! Onze klant uit Zonhoven zoekt een punctuele DECOMMISSIONG & DISMANTLING ENGINEER die de uitdagende materie wil vastpakken.
Gepubliceerd: 28-06-2023
Referentie nr:#VIH00166
Bekijk in detail
Heusden - Zolder

Ingenieur speciale technieken

Speciale technieken vragen om een ‘specialleke’. Een allround techneut met zin voor detail, goesting om te leren en de tomeloze drang om nu verder te lezen.    GULLE GEVER, LEERGIERIGE KRIJGER Een klein studiebureau met grootse ambities. Het geeft je als PROJECTINGENIEUR SPECIALE TECHNIEKEN (HEUSDEN-ZOLDER) de kans om uit te blinken op meerdere terreinen. Zowel vaktechnisch als projectmatig. Ben jij gul met je kennis over energie, elektriciteit, hydraulica en domotica, maar tegelijk gierig en gretig om bij te leren? Dan ben jij misschien wel dat specialleke.  
Gepubliceerd: 22-06-2023
Referentie nr:#VIH00165
Bekijk in detail
Bree

COMMUNICATIEVE ARCHITECT

Kan jij een brug bouwen tussen de veeleisende klant en de complexe bouwvereisten in architectuur? Vlinder jij moeiteloos tussen je credo ‘klant is koning’ en ‘aandacht voor je team en haar behoeften’? In loondienst of als zelfstandige: wie weet druk jij je stempel op de functie van PROJECTARCHITECT   EN COÖRDINATOR in een gerenommeerde architectuurpraktijk in hartje Bree.  Kriebelt het in je tekenvingers om tegen deadlines op te boksen in een jong, dynamisch team in Bree? Solliciteren maar! 
Gepubliceerd: 05-05-2023
Referentie nr:#VIH00163
Bekijk in detail
Beringen

VURIGE PROJECTMANAGER

Wil jij vlammen voor de klanten van een internationale speler in pipings, plastics en fire protection? Kruip dan in je technische vingers en solliciteer!  Kan jij brandjes blussen en daarbij je hoofd koel houden? Is timemanagement jouw tweede natuur en kan je goed overweg met mensen? En brandt het om concrete hulpvragen rond brandveiligheid om te zetten in succesvolle projecten? Dan match je misschien met de functie van PROJECTMANAGER FIRE PROTECTION (BERINGEN) bij een wereldspeler in industriële pipings, plastics en fire protection. Blijven lezen! 
Gepubliceerd: 14-04-2023
Referentie nr:#VIH00162
Bekijk in detail
Beringen

Calculator brandbeveiliging

Warm, warmer, warmst! De functie van calculator brandbeveiliging bij een internationaal bedrijf ligt voor het grijpen. Sleep jij deze droomjob uit de brand? Ben jij gebrand op je eerste werkervaring of wil je vlammen in een nieuwe uitdaging? Ruk dan meteen uit voor de functie van CALCULATOR BRANDBEVEILIGING (BERINGEN). Bij een wereldspeler in industriële pipings, plastics en fire protection wakker je je passie voor cijfers en techniek verder aan en groei je uit tot een krak in je vak. Sta je nu al te sprinklen? Lees dan zeker verder.
Gepubliceerd: 23-02-2023
Referentie nr:#VIH00157
Bekijk in detail
Geleen

Commercieel talent met passie voor techniek

Ben jij een teamplayer die energie tankt uit klantencontacten? Een probleemoplosser die gedreven is door service en techniek? Dan is deze functie mogelijk iets voor jou. Voor een importeur van kraansystemen, takels en aandrijftechniek is VIZIR op zoek naar een TECHNISCH COMMERCIEEL MEDEWERKER / SALES ENGINEER HIJSSERVICE voor een ambitieus groeibedrijf in Geleen (NL). Klaar om jezelf naar een hoger niveau te tillen?
Gepubliceerd: 20-01-2023
Referentie nr:#VIH00155
Bekijk in detail
Oudsbergen

Werfleider Infrastructuur

VIZIR is op zoek naar een werfleider infra. Hij/zij is verantwoordelijk voor de voorbereiding, organisatie, opstart en opvolging van de infrastructuurwerken.
Gepubliceerd: 09-12-2022
Referentie nr:#VIH00084
Bekijk in detail
Oudsbergen

Projectleider infra

VIZIR is op zoek naar een projectleider infra & onderhoudswerken. Hij/zij is verantwoordelijk voor de voorbereiding, organisatie, opstart, opvolging en controle van de infrastructuur- en onderhoudswerken. Hierbij stuur je een team van junior projectleiders en werfleiders aan.
Gepubliceerd: 24-11-2022
Referentie nr:#VIH00083
Bekijk in detail
Zoekcriteria

Geen interessante vacature gevonden? Bezorg ons je gegevens zodat we je in de toekomst kunnen contacteren.

Mail je gegevens

Vizir gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.