Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in
Ik zoek een job in limburg ...

 

Zoekresultaten

Beringen

VURIGE PROJECTMANAGER

Wil jij vlammen voor de klanten van een internationale speler in pipings, plastics en fire protection? Kruip dan in je technische vingers en solliciteer!  Kan jij brandjes blussen en daarbij je hoofd koel houden? Is timemanagement jouw tweede natuur en kan je goed overweg met mensen? En brandt het om concrete hulpvragen rond brandveiligheid om te zetten in succesvolle projecten? Dan match je misschien met de functie van PROJECTMANAGER FIRE PROTECTION (BERINGEN) bij een wereldspeler in industriële pipings, plastics en fire protection. Blijven lezen! 
Gepubliceerd: 31-05-2024
Referentie nr:#VIH00162
Bekijk in detail
Heusden-Zolder

PROJECTMANAGER BORDENBOUW

Tors je een ervaringsrugzak vol projectmanagement in bordenbouw mee en spreek je een serieus mondje Frans? Onze klant zoekt versterking. Ben jij een respectvolle communicator met een neus voor projectmanagement en een passie voor bordenbouw? Spreek en luister je als geen ander in het Frans en lever je graag totaalprojecten af, quoi? Dan ben jij misschien wel de PROJECTMANAGER die het team van onze klant – een atypische bordenbouwer uit Heusden-Zolder – kan versterken.   
Gepubliceerd: 13-05-2024
Referentie nr:#VIH00174
Bekijk in detail
Kinrooi & Dilsen-Stokkem

(Junior) Electrical Engineer

Zin om als junior electrical engineer mee te werken aan de bouw van het grootste batterijpark in Europa in Dilsen-Stokkem? Grijp je unieke kans! Ben jij het allround profiel met tonnen motivatie om de opbouw van het grootste batterijpark in Europa mee vorm te geven in Dilsen-Stokkem? En ben je niet bang van een grootschalig totaalproject waarin je multi-inzetbaar bent doorheen het volledige proces? Dan ben jij misschien de JUNIOR ELECTRICAL ENGINEER die onze Nederlandse klant zoekt om hun uitrol in België te genereren.  
Gepubliceerd: 23-04-2024
Referentie nr:#VIH00172
Bekijk in detail
Beringen

TECHNISCH COÖRDINATOR ONDERHOUD

We zoeken een organisatorische missing link tussen de gecompliceerde hard- en software van afvalverwerkingsmachines! Schakel jij automatisch in zesde versnelling als het gaat over het onderhoud van machines? En verlies je daarbij het menselijke, organisatorische en duurzame aspect nooit uit het oog? Dan ben je de geknipte kandidaat voor onze klant in afvalverwerking die een bevlogen TECHNISCH COÖRDINATOR ONDERHOUD zoekt voor haar moderne site in Beringen.
Gepubliceerd: 22-04-2024
Referentie nr:#VIH00169
Bekijk in detail
Regio Midden - Limburg

Quality engineer

  VIZIR is op zoek naar een quality engineer. Hierbij ben je verantwoordelijk voor het beheer en de verbetering van bedrijfsprocessen en het kwaliteitsbeheersysteem. De digitalisering van de firma is jouw grootste uitdaging. Je hebt een staffunctie en werkt als ondersteuning van de verschillende BUM.  
Gepubliceerd: 16-04-2024
Referentie nr:#VIH00073
Bekijk in detail
Regio Midden -Limburg

Assistent Projectleider

Voor een klant in de regio Houthalen, gespecialiseerd in innovatieve staalconstructies, is VIZIR op zoek naar een assistent - projectmanager. Door de sterke groei van dit staalconstructiebedrijf met 40 jaar ervaring zoeken we een enthousiaste teamplayer die dagelijks samen met de projectmanager een projectteam coördineert en aanstuurt. Ben je een klantgerichte en proactieve organisator? Beschik je over de nodige ervaring of maak je dit goed met een grote wil om bij te leren? Solliciteer dan snel voor deze uitdagende vacature van assistent projectmanager.
Gepubliceerd: 28-02-2024
Referentie nr:#VIH00017
Bekijk in detail
Regio Houthalen

Projectmanager staalconstructies

Voor een klant in de regio Midden-Limburg, gespecialiseerd in innovatieve staalconstructies, is VIZIR op zoek naar een projectmanager. Door de sterke groei van dit staalconstructiebedrijf met 40 jaar ervaring zoeken we een enthousiaste teamplayer die dagelijks het projectteam coördineert en aanstuurt. Ben je een klantgerichte en proactieve organisator? Beschik je over de nodige ervaring of maak je dit goed met een grote wil om bij te leren? Solliciteer dan snel voor deze uitdagende vacature van projectmanager.
Gepubliceerd: 28-02-2024
Referentie nr:#VIH00040
Bekijk in detail
Tessenderlo

Vinnige veiligheidscoördinator

Scan jij elke bouwwerf op alle veiligheidsrisico’s en weet je hoe je die doelgericht oplost? Dan ben jij misschien wel de vinnige veiligheidscoördinator die we zoeken! Ben jij de geoefende risicoschatter – gewapend met veiligheidshelm en -bril – die de werven in en rond Limburg, Vlaams-Brabant en Antwerpen veilig wil maken? En weet jij die risico’s als geen ander te vertalen in heldere doelstellingen die haalbaar zijn voor alle partijen? Onze klant uit Tessenderlo zoekt een betrouwbare VEILIGHEIDSCOÖRDINATOR NIV. A die deze uitdagende materie onder handen wil nemen!
Gepubliceerd: 06-09-2023
Referentie nr:#VIH00168
Bekijk in detail
Tongeren

Productontwikkelaar

Voor een fabrikant van metalen tuinhuizen zijn we op zoek naar een productontwikkelaar. Hij/zij is verantwoordelijk voor de optimalisatie van het bestaande productgamma en de uitbouw van een modulair systeem van tuinhuizen. 
Gepubliceerd: 06-04-2022
Referentie nr:#VIH00142
Bekijk in detail
Zoekcriteria

Geen interessante vacature gevonden? Bezorg ons je gegevens zodat we je in de toekomst kunnen contacteren.

Mail je gegevens

Vizir gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.