Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in
Ik zoek een job in limburg ...

 

Zoekresultaten

Regio Midden -Limburg

Assistent Projectleider

Voor een klant in de regio Houthalen, gespecialiseerd in innovatieve staalconstructies, is VIZIR op zoek naar een assistent - projectmanager. Door de sterke groei van dit staalconstructiebedrijf met 40 jaar ervaring zoeken we een enthousiaste teamplayer die dagelijks samen met de projectmanager een projectteam coördineert en aanstuurt. Ben je een klantgerichte en proactieve organisator? Beschik je over de nodige ervaring of maak je dit goed met een grote wil om bij te leren? Solliciteer dan snel voor deze uitdagende vacature van assistent projectmanager.
Gepubliceerd: 28-02-2024
Referentie nr:#VIH00017
Bekijk in detail
Regio Houthalen

Projectmanager staalconstructies

Voor een klant in de regio Midden-Limburg, gespecialiseerd in innovatieve staalconstructies, is VIZIR op zoek naar een projectmanager. Door de sterke groei van dit staalconstructiebedrijf met 40 jaar ervaring zoeken we een enthousiaste teamplayer die dagelijks het projectteam coördineert en aanstuurt. Ben je een klantgerichte en proactieve organisator? Beschik je over de nodige ervaring of maak je dit goed met een grote wil om bij te leren? Solliciteer dan snel voor deze uitdagende vacature van projectmanager.
Gepubliceerd: 28-02-2024
Referentie nr:#VIH00040
Bekijk in detail
Genk

PUNCTUELE PRODUCTIELEIDERS

Ben jij de doorzettende initiatiefnemer die élk productieproces op punt zet? Dan match je misschien met onze klant in Genk! Staat professionaliseren en optimaliseren in drukletters in jouw woordenboek? Heb jij het verbeteren van productieprocessen in de vingers en ben je gewapend met de juiste portie verantwoordelijkheid en leiderschap? Dan legt de glansrol van P RODUCTION LEADER van onze klant in oppervlakteveredeling uit Genk misschien wel dat extra professionele laagje op jouw carrière. 
Gepubliceerd: 30-10-2023
Referentie nr:#VIH00164
Bekijk in detail
Tessenderlo

Vinnige veiligheidscoördinator

Scan jij elke bouwwerf op alle veiligheidsrisico’s en weet je hoe je die doelgericht oplost? Dan ben jij misschien wel de vinnige veiligheidscoördinator die we zoeken! Ben jij de geoefende risicoschatter – gewapend met veiligheidshelm en -bril – die de werven in en rond Limburg, Vlaams-Brabant en Antwerpen veilig wil maken? En weet jij die risico’s als geen ander te vertalen in heldere doelstellingen die haalbaar zijn voor alle partijen? Onze klant uit Tessenderlo zoekt een betrouwbare VEILIGHEIDSCOÖRDINATOR NIV. A die deze uitdagende materie onder handen wil nemen!
Gepubliceerd: 06-09-2023
Referentie nr:#VIH00168
Bekijk in detail
Zonhoven

NUCLEAIRE ONTMANTELINGSSPECIALIST

Ben jij een grensverleggende en enthousiaste ingenieur met een afgebakende interesse in nucleaire ontmanteling? We zoeken een puntjes-op-de-i-zetter! Roep jij je innerlijke Dalai Lama op wanneer je (letterlijk) onder druk staat op de werkvloer? Ben jij de knappe kop die maar wat graag op zoek gaat naar de meest innovatieve manieren om nucleaire installaties te ontmantelen? Wie weet ben jij dan het geknipte profiel voor deze vacature! Onze klant uit Zonhoven zoekt een punctuele DECOMMISSIONG & DISMANTLING ENGINEER die de uitdagende materie wil vastpakken.
Gepubliceerd: 28-06-2023
Referentie nr:#VIH00166
Bekijk in detail
Heusden - Zolder

Ingenieur speciale technieken

Speciale technieken vragen om een ‘specialleke’. Een allround techneut met zin voor detail, goesting om te leren en de tomeloze drang om nu verder te lezen.    GULLE GEVER, LEERGIERIGE KRIJGER Een klein studiebureau met grootse ambities. Het geeft je als PROJECTINGENIEUR SPECIALE TECHNIEKEN (HEUSDEN-ZOLDER) de kans om uit te blinken op meerdere terreinen. Zowel vaktechnisch als projectmatig. Ben jij gul met je kennis over energie, elektriciteit, hydraulica en domotica, maar tegelijk gierig en gretig om bij te leren? Dan ben jij misschien wel dat specialleke.  
Gepubliceerd: 22-06-2023
Referentie nr:#VIH00165
Bekijk in detail
Zoekcriteria

Geen interessante vacature gevonden? Bezorg ons je gegevens zodat we je in de toekomst kunnen contacteren.

Mail je gegevens

Vizir gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.