Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in
Ik zoek een job in limburg ...

 

Zoekresultaten

Hasselt

BIM Manager

Een groot Limburgs bouwbedrijf zoekt een BIM-manager die wil meebouwen aan een duurzame toekomst. En daarbij het BIM-team met volle overtuiging aanstuurt. Weet jij als geen ander hoe je een team onder je vleugels moet nemen? En stond je in het verleden al regelmatig op werven, maar ben je de barre koude en de ellenlange files beu? Dan hebben we misschien een match beet met onze klant uit Hasselt die op zoek is naar een BIM-MANAGER ! Deze innovatieve en gerenommeerde bouwfirma zoekt naar een gedreven profiel met een hart voor BIM en de bouw.
Gepubliceerd: 4 dag(en) geleden
Referentie nr:#VIH00179
Bekijk in detail
Peer

BIM-Coördinator

Een gerenommeerd Limburgs bouwbedrijf zoekt een ervaren BIM-coördinator die mee aan boord stapt voor een werf op de luchtmachtbasis van Kleine-Brogel. Combineer je een neus voor techniek met een hart voor architectuur? En is the sky the limit voor jou? Dan ben jij misschien wel de ontbrekende bouwsteen. Een gerenommeerd constructiebedrijf met hoofdkantoor in Hasselt is op zoek naar een BIM-COÖRDINATOR voor de bouw van een luchtmachtbasis in Kleine-Brogel. Voel je het al kriebelen? Fasten your seatbelts en vlieg nieuwe horizonten tegemoet. 
Gepubliceerd: 4 dag(en) geleden
Referentie nr:#VIH00180
Bekijk in detail
Heusden - Zolder

Elektrisch ontwerper

Onze klant uit Heusden-Zolder zoekt 2 ervaren ontwerpers (één voor stuurborden en één voor  distributieborden) die ook presteren onder (hoog)spanning.  Neem jij graag veel werk op je bord en ben je verlekkerd op een stevige portie spanning? Dan ben jij misschien wel de ontbrekende schakel voor onze klant uit Heusden-Zolder. De toonaangevende speler in elektrische distributie- en stuurborden is op zoek naar twee gedreven INGENIEURS. Voel je de vonk al overspringen? Stel je kandidaat en haal alles uit de kast.  
Gepubliceerd: 15-10-2024
Referentie nr:#VIH00178
Bekijk in detail
Heusden-Zolder

VLEKKELOZE PROJECTCOÖRDINATOR

Onze klant uit Heusden zoekt een projectcoördinator met een neus voor innovatie die productieflows kan opblinken. Ben jij een technische duizendpoot die onvermoeibaar doorgaat tot de productieflow 100% klopt? En weet hoe het altijd nóg beter kan? Dan match je misschien met onze klant uit Heusden die op zoek is naar een PROJECTCOÖRDINATOR! Een enthousiaste denker en doener die het graag proper houdt – met een focus op groei, innovatie en samenwerking. Iets voor jou?
Gepubliceerd: 03-09-2024
Referentie nr:#VIH00177
Bekijk in detail
Beringen of Hasselt

projectmanager water

Onze klant uit Beringen zoekt een vis in het water in projectmanagement voor ingenieuze en ambitieuze waterprojecten. Ben jij wild van water? Sta je te popelen om watergerelateerde projecten aan te pakken – zowel op vlak van engineering als in een leidinggevende functie? Dan match je misschien met onze klant uit Beringen die op zoek is naar een PROJECTMANAGER WATER . Ze zoeken een waterbestendige toekomstdenker die het groots ziet in termen van SDG-doelstellingen. En daarbij niet bang is van een spatje water. 
Gepubliceerd: 16-08-2024
Referentie nr:#VIH00176
Bekijk in detail
Beringen

VURIGE PROJECTMANAGER

Wil jij vlammen voor de klanten van een internationale speler in pipings, plastics en fire protection? Kruip dan in je technische vingers en solliciteer!  Kan jij brandjes blussen en daarbij je hoofd koel houden? Is timemanagement jouw tweede natuur en kan je goed overweg met mensen? En brandt het om concrete hulpvragen rond brandveiligheid om te zetten in succesvolle projecten? Dan match je misschien met de functie van PROJECTMANAGER FIRE PROTECTION (BERINGEN) bij een wereldspeler in industriële pipings, plastics en fire protection. Blijven lezen! 
Gepubliceerd: 31-05-2024
Referentie nr:#VIH00162
Bekijk in detail
Heusden-Zolder

PROJECTMANAGER BORDENBOUW

Tors je een ervaringsrugzak vol projectmanagement in bordenbouw mee en spreek je een serieus mondje Frans? Onze klant zoekt versterking. Ben jij een respectvolle communicator met een neus voor projectmanagement en een passie voor bordenbouw? Spreek en luister je als geen ander in het Frans en lever je graag totaalprojecten af, quoi? Dan ben jij misschien wel de PROJECTMANAGER die het team van onze klant – een atypische bordenbouwer uit Heusden-Zolder – kan versterken.   
Gepubliceerd: 13-05-2024
Referentie nr:#VIH00174
Bekijk in detail
Kinrooi & Dilsen-Stokkem

(Junior) Electrical Engineer

Zin om als junior electrical engineer mee te werken aan de bouw van het grootste batterijpark in Europa in Dilsen-Stokkem? Grijp je unieke kans! Ben jij het allround profiel met tonnen motivatie om de opbouw van het grootste batterijpark in Europa mee vorm te geven in Dilsen-Stokkem? En ben je niet bang van een grootschalig totaalproject waarin je multi-inzetbaar bent doorheen het volledige proces? Dan ben jij misschien de JUNIOR ELECTRICAL ENGINEER die onze Nederlandse klant zoekt om hun uitrol in België te genereren.  
Gepubliceerd: 23-04-2024
Referentie nr:#VIH00172
Bekijk in detail
Beringen

TECHNISCH COÖRDINATOR ONDERHOUD

We zoeken een organisatorische missing link tussen de gecompliceerde hard- en software van afvalverwerkingsmachines! Schakel jij automatisch in zesde versnelling als het gaat over het onderhoud van machines? En verlies je daarbij het menselijke, organisatorische en duurzame aspect nooit uit het oog? Dan ben je de geknipte kandidaat voor onze klant in afvalverwerking die een bevlogen TECHNISCH COÖRDINATOR ONDERHOUD zoekt voor haar moderne site in Beringen.
Gepubliceerd: 22-04-2024
Referentie nr:#VIH00169
Bekijk in detail
Regio Midden - Limburg

Quality engineer

  VIZIR is op zoek naar een quality engineer. Hierbij ben je verantwoordelijk voor het beheer en de verbetering van bedrijfsprocessen en het kwaliteitsbeheersysteem. De digitalisering van de firma is jouw grootste uitdaging. Je hebt een staffunctie en werkt als ondersteuning van de verschillende BUM.  
Gepubliceerd: 16-04-2024
Referentie nr:#VIH00073
Bekijk in detail
Zoekcriteria

Geen interessante vacature gevonden? Bezorg ons je gegevens zodat we je in de toekomst kunnen contacteren.

Mail je gegevens

Vizir gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.