Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in
Ik zoek een job in limburg ...

 

Zoekresultaten

Regio Heusden - Houthalen

Bouwkundig Ingenieur

Voor een klant in de regio Genk is VIZIR op zoek naar een bouwkundig ingenieur. Je maakt deel uit van het engineeringteam en staat in voor de correcte en tijdige berekening van de stabiliteit en sterkte van de ontwerpen, in het bijzonder staalconstructies.
Gepubliceerd: 2 dag(en) geleden
Referentie nr:#VIH00023
Bekijk in detail
Regio Heusden - Houthalen

ESTIMATING ENGINEER

Voor een bordenbouwer is VIZIR op zoek naar een technisch commercieel bediende. Hij of zij is verantwoordelijk voor het uitwerken en opvolgen van offertes.
Gepubliceerd: 10-03-2020
Referentie nr:#VIH00060
Bekijk in detail
Regio Zuid - Limburg

Filiaalmanager

Voor en klant in Zuid-Limburg, actief in de groothandel van bouwmaterialen, is VIZIR op zoek naar een filiaalmanager voor de tegelafdeling. Hij of zij is verantwoordelijk voor de organisatie en de optimalisatie van de bestaande tegelhandel.  
Gepubliceerd: 10-03-2020
Referentie nr:#VIH00075
Bekijk in detail
Regio Noord - Limburg

Projectleider - directiemember

Voor een modern bedrijf gelegen in de regio Noord-Limburg met meer dan 25 jaar ervaring in de vervaardiging en de plaatsing van alle soorten glas zoekt VIZIR een projectleider die ook actief zal zijn in het directieteam. Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging in een toonaangevende onderneming waar service, kwaliteit en groei centraal staan? Ben je een krak in plannen en zit structuur brengen in je genen? Dan ben jij de kandidaat die wij zoeken!
Gepubliceerd: 06-03-2020
Referentie nr:#VIH00074
Bekijk in detail
Regio Midden - Limburg

Proces- en kwaliteitsingenieur

VIZIR is op zoek naar een proces- en kwaliteitsingenieur. Hij of zij is verantwoordelijk voor het beheer en de verbetering van bedrijfsprocessen en het kwaliteitsbeheersysteem.
Gepubliceerd: 03-03-2020
Referentie nr:#VIH00073
Bekijk in detail
Regio Heusden - Houthalen

Bouwkundig Aankoper

Voor een staalconstructiebedrijf in de regio Genk is VIZIR op zoek naar een aankoper die verantwoordelijk is voor de aankoop van diensten en producten.
Gepubliceerd: 03-03-2020
Referentie nr:#VIH00021
Bekijk in detail
Regio Lommel - Pelt

Projectmanager aluminium

Voor een modern bedrijf gelegen in de regio Noord-Limburg met meer dan 25 jaar actief in de vervaardiging en de plaatsing van alle soorten glas zoekt VIZIR een projectmanager aluminium. Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging in een toonaangevende onderneming waar service, kwaliteit en groei centraal staan? Ben je een krak in plannen en zit structuur brengen in je genen? Dan ben jij de kandidaat die wij zoeken!
Gepubliceerd: 26-02-2020
Referentie nr:#VIH00041
Bekijk in detail
Regio Geel

Construction Consultant

Voor een fabrikant van bouwmaterialen is VIZIR op zoek naar een Construction Consultant . Hierbij ben je, zowel intern als extern, het centrale aanspreekpunt voor een bepaald productgamma.
Gepubliceerd: 06-02-2020
Referentie nr:#VIH00071
Bekijk in detail
Regio Diest

Productspecialist

Voor een klant in de regio Diest is VIZIR op zoek naar een productspecialist voor een bepaald productsegment. Hierbij vorm je de brug tussen productie, productontwikkeling, marketing en sales.
Gepubliceerd: 23-01-2020
Referentie nr:#VIH00069
Bekijk in detail
Regio midden Limburg

Ontwerper

Voor een bedrijf in de regio Hasselt is VIZIR opzoek naar een ontwerper. Hij of zij is verantwoordelijk voor het technisch vertalen van het lastenboek naar ontwerp voor de productie.
Gepubliceerd: 13-01-2020
Referentie nr:#VIH00020
Bekijk in detail
Zoekcriteria

Geen interessante vacature gevonden? Bezorg ons je gegevens zodat we je in de toekomst kunnen contacteren.

Mail je gegevens

Vizir gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.