Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in
Ik zoek een job in limburg ...

 

Zoekresultaten

Regio België & Luxemburg

Sales engineer bouwsoftware

Wegens de opstart van een nieuwe vestiging bij een bouwsoftwareproducent in de Benelux zijn we op zoek naar een sales engineer voor de regio België en Luxemburg. Hierbij ben je mee verantwoordelijk voor de uitbouw van een nieuw klantenbestand.
Gepubliceerd: 03-05-2021
Referentie nr:#VIH00113
Bekijk in detail
Regio Genk

Planner - Werkvoorbereider

  Voor een sterk groeiende KMO zijn we opzoek naar een werkvoorbereider. Hierbij ben je de cruciale schakel tussen de klanten en de productie. Je bent het technisch en organisatorisch aanspreekpunt van de klant.
Gepubliceerd: 15-04-2021
Referentie nr:#VIH00112
Bekijk in detail
Regio Heusden - Houthalen

Bouwkundig Ingenieur

Voor een klant in de regio Genk is VIZIR op zoek naar een bouwkundig ingenieur. Je maakt deel uit van het engineeringteam en staat in voor de correcte en tijdige berekening van de stabiliteit en sterkte van de ontwerpen, in het bijzonder staalconstructies.
Gepubliceerd: 15-04-2021
Referentie nr:#VIH00023
Bekijk in detail
Regio Midden - Limburg

quality assurance engineer

Wegens de groei en de verdere professionalisering van een klant gelegen in Midden-Limburg zijn we opzoek naar een kwaliteitsingenieur. Deze man of vrouw is het aanspreekpunt op vlak van kwaliteit. Dit vanaf de ontwikkeling van het project tot de nazorg van de geproduceerde producten.
Gepubliceerd: 01-04-2021
Referentie nr:#VIH00111
Bekijk in detail
Regio Maasmechelen

Klantenbegeleider - werfleider

VIZIR is op zoek naar een werfleider voor de algemene bouwafdeling van een klant. Als werfleider sta je in voor het aansturen, organiseren, opvolgen en coördineren van alle werkzaamheden om het project te realiseren. Dit vanaf de voorbereiding van de werf t.e.m. de definitieve oplevering van het project.
Gepubliceerd: 29-03-2021
Referentie nr:#VIH00110
Bekijk in detail
Regio Midden - Limburg

Projectleider bouw

VIZIR is op zoek naar een gedreven projectleider bouw. Hij of zij is verantwoordelijk voor projecten van A tot Z en coördineert zowel de ruwbouw als afwerking.
Gepubliceerd: 11-03-2021
Referentie nr:#VIH00108
Bekijk in detail
Regio Genk

Werfleider Infrastructuur

VIZIR is op zoek naar een werfleider infra. Hij/zij is verantwoordelijk voor de voorbereiding, organisatie, opstart en opvolging van de infrastructuurwerken.
Gepubliceerd: 08-03-2021
Referentie nr:#VIH00084
Bekijk in detail
Regio Midden- Limburg

Balie medewerker

Voor een bouwgroothandel in de regio Midden-Limburg is VIZIR op zoek naar een technisch commercieel adviseur.  Dit familiebedrijf, met meer dan 50 jaar ervaring, helpt haar klanten snel, doelgericht én correct verder. Naast veel ruimte voor initiatief en een aantrekkelijk loonpakket krijg je mooie groeikansen. Kan jij een team leiden? Ben jij klantvriendelijk en bezit je de nodige commerciële vaardigheden? En heb je bovendien een grote passie voor de bouw? Dan ben jij de administratief bediende die we zoeken!
Gepubliceerd: 01-03-2021
Referentie nr:#VIH00010
Bekijk in detail
Regio Zuid-Limburg

Technisch expert bouwmaterialen

VIZIR is op zoek naar een technisch expert in bouwmaterialen. Hij of zij is verantwoordelijk voor de verwerking van de aanvragen van klanten en geeft de nodige oplossingen.
Gepubliceerd: 23-02-2021
Referentie nr:#VIH00107
Bekijk in detail
Regio Heusden - Houthalen

Mechanisch projectingenieur

Voor een klant in Midden-Limburg zijn we op zoek naar een mechanical engineer. Deze persoon is verantwoordelijk voor het technisch ontwerp en de voorstudie van de installatie.
Gepubliceerd: 15-01-2021
Referentie nr:#VIH00024
Bekijk in detail
Zoekcriteria

Geen interessante vacature gevonden? Bezorg ons je gegevens zodat we je in de toekomst kunnen contacteren.

Mail je gegevens

Vizir gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.