Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in
Ik zoek een job in limburg ...

 

Zoekresultaten

Verantwoordelijke magazijn

Voor een bouwmaterialenhandel in de regio Zuid-Limburg is VIZIR op zoek naar een verantwoordelijke voor het magazijn. Deze persoon is staat in voor de aansturing en organisatie van het magazijn.
Gepubliceerd: 4 dag(en) geleden
Referentie nr:#VIH00079
Bekijk in detail
Regio Lommel

Opmeter – werfleider

Voor een modern bedrijf in de regio Noord-Limburg, met meer dan 25 jaar ervaring in de vervaardiging en plaatsing van alle soorten glas, zoekt VIZIR een opmeter - werfleider. Ben jij op zoek naar een nieuwe uitdaging in een toonaangevende onderneming waar service, kwaliteit en groei centraal staan?  
Gepubliceerd: 15-05-2020
Referentie nr:#VIH00078
Bekijk in detail
Regio Zuid- Limburg

Adviseur bouwmaterialen

Voor een bouwgroothandel in de regio Midden-Limburg is VIZIR op zoek naar een technisch administratief bedienden. Dit familiebedrijf, met meer dan 50 jaar ervaring, helpt haar klanten snel, doelgericht én correct verder. Naast veel ruimte voor initiatief en een aantrekkelijk loonpakket krijg je mooie groeikansen. Kan jij een team leiden? Ben jij klantvriendelijk en bezit je de nodige commerciële vaardigheden? En heb je bovendien een grote passie voor de bouw? Dan ben jij de administratief bediende die we zoeken!
Gepubliceerd: 07-05-2020
Referentie nr:#VIH00010
Bekijk in detail
Regio Heusden - Houthalen

ESTIMATING ENGINEER

Voor een bordenbouwer is VIZIR op zoek naar een technisch commercieel bediende. Hij of zij is verantwoordelijk voor het uitwerken en opvolgen van offertes.
Gepubliceerd: 10-03-2020
Referentie nr:#VIH00060
Bekijk in detail
Regio Zuid - Limburg

Filiaalmanager

Voor en klant in Zuid-Limburg, actief in de groothandel van bouwmaterialen, is VIZIR op zoek naar een filiaalmanager voor de tegelafdeling. Hij of zij is verantwoordelijk voor de organisatie en de optimalisatie van de bestaande tegelhandel.  
Gepubliceerd: 10-03-2020
Referentie nr:#VIH00075
Bekijk in detail
Regio Noord - Limburg

Projectleider - directiemember

Voor een modern bedrijf gelegen in de regio Noord-Limburg met meer dan 25 jaar ervaring in de vervaardiging en de plaatsing van alle soorten glas zoekt VIZIR een projectleider die ook actief zal zijn in het directieteam. Ben je op zoek naar een nieuwe uitdaging in een toonaangevende onderneming waar service, kwaliteit en groei centraal staan? Ben je een krak in plannen en zit structuur brengen in je genen? Dan ben jij de kandidaat die wij zoeken!
Gepubliceerd: 06-03-2020
Referentie nr:#VIH00074
Bekijk in detail
Regio Midden - Limburg

Proces- en kwaliteitsingenieur

VIZIR is op zoek naar een proces- en kwaliteitsingenieur. Hij of zij is verantwoordelijk voor het beheer en de verbetering van bedrijfsprocessen en het kwaliteitsbeheersysteem.
Gepubliceerd: 03-03-2020
Referentie nr:#VIH00073
Bekijk in detail
Regio Heusden - Houthalen

Bouwkundig Aankoper

Voor een staalconstructiebedrijf in de regio Genk is VIZIR op zoek naar een aankoper die verantwoordelijk is voor de aankoop van diensten en producten.
Gepubliceerd: 03-03-2020
Referentie nr:#VIH00021
Bekijk in detail
Regio Diest

Productspecialist

Voor een klant in de regio Diest is VIZIR op zoek naar een productspecialist voor een bepaald productsegment. Hierbij vorm je de brug tussen productie, productontwikkeling, marketing en sales.
Gepubliceerd: 23-01-2020
Referentie nr:#VIH00069
Bekijk in detail
Regio Midden Limburg

CALCULATOR-WERKVOORBEREIDER STAALCONSTRUCTIES

Voor een klant in de regio Midden-Limburg, gespecialiseerd in innovatieve staalconstructies, is VIZIR op zoek naar een calculator-werkvoorbereider. Dit staalconstructiebedrijf met 40 jaar ervaring is een echte internationale referentie. Dagelijks werk je aan uitdagende projecten in binnen- en buitenland. Inclusief aantrekkelijk loonpakket én toffe teamspirit.. Ben je technisch onderlegd, een goede cijferaar en heb je oog voor detail? Misschien word jij de nieuwe werkvoorbereider!  
Gepubliceerd: 17-12-2019
Referentie nr:#VIH00018
Bekijk in detail
Zoekcriteria

Geen interessante vacature gevonden? Bezorg ons je gegevens zodat we je in de toekomst kunnen contacteren.

Mail je gegevens

Vizir gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.