Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in
Ik zoek een job in limburg ...

 

Zoekresultaten

Regio Lommel

productieleider schrijnwerkerij

Wegens de sterke groei van een KMO in de keukensector is VIZIR op zoek naar een productiecoördinator. Hij of zij is verantwoordelijk voor de organisatie, planning en aansturing van de productie.
Gepubliceerd: 05-11-2020
Referentie nr:#VIH00088
Bekijk in detail
Regio Lommel

Storingstechnieker

VIZIR is op zoek naar een storings- en onderhoudstechnieker als versterking voor het maintenance team van een klant. Hierbij ben je mee verantwoordelijk voor het onderhoud van de productieplant, zowel preventief als curatief.
Gepubliceerd: 28-10-2020
Referentie nr:#VIH00100
Bekijk in detail
Regio Sint Truiden

Logistiek verantwoordelijke bouw

VIZIR is op zoek naar een logistiek verantwoordelijke voor een klant in Zuid-Limburg. Deze persoon staat in voor de volledige planning van de eigen chauffeur  en externe partners. Hij/zij is leidinggevende over een team van een 10-tal personen (magazijniers en vrachtwagenchauffeurs) en fungeert als rechterhand van de zaakvoerder.
Gepubliceerd: 28-10-2020
Referentie nr:#VIH00101
Bekijk in detail
Regio Lommel

Maintenance engineer

VIZIR is op zoek naar een maintenance engineer als versterking voor het maintenance team van een klant. Hij/zij is de rechterhand van de maintenance manager en is mee verantwoordelijk voor de organisatie en optimalisatie van een efficiënt onderhoud, zowel preventief als curatief.
Gepubliceerd: 28-10-2020
Referentie nr:#VIH00099
Bekijk in detail
Regio Lommel

Interieurvormgever badkamers

Voor een klant in Lommel is VIZIR op zoek naar een toonzaaladviseur in de sanitaire sector. Hij of zij is verantwoordelijk voor het begeleiden van klanten in de toonzaal en het aanbieden van een oplossing op maat.
Gepubliceerd: 26-10-2020
Referentie nr:#VIH00095
Bekijk in detail
Regio Tongeren

Technisch commercieel bediende

Wegens de grote groei van onze klant, zijn we op zoek naar een technisch commercieel bediende. Hij/zij is verantwoordelijk voor het berekenen en verwerken van de aangevraagde dossiers. Je bent mee verantwoordelijk voor de industriële klanten.
Gepubliceerd: 25-09-2020
Referentie nr:#VIH00085
Bekijk in detail
Regio Midden Limburg

Projectvoorbereider

Voor een klant is VIZIR op zoek naar een projectvoorbereider. Ben jij graag de rechterhand van de projectleiders en calculator? En zorg je bovendien voor de nodige ondersteuning vanuit de binnendienst? Lees dan zeker even verder.
Gepubliceerd: 17-09-2020
Referentie nr:#VIH00092
Bekijk in detail
Regio Midden Limburg

Sales engineer staalbouw

Voor een klant is VIZIR op zoek naar een technisch commercieel verantwoordelijke. Hierbij sta je in voor de verkoop van nationale en internationale projecten en aanbestedingen.
Gepubliceerd: 17-09-2020
Referentie nr:#VIH00093
Bekijk in detail
Regio Midden Limburg

Projectmanager staalconstructies

Voor een klant in de regio Midden-Limburg, gespecialiseerd in innovatieve staalconstructies, is VIZIR op zoek naar een projectmanager. Door de sterke groei van dit staalconstructiebedrijf met 40 jaar ervaring zoeken we een enthousiaste teamplayer die dagelijks het projectteam coördineert en aanstuurt. Ben je een klantgerichte en proactieve organisator? Beschik je over de nodige ervaring of maak je dit goed met een grote wil om bij te leren? Solliciteer dan snel voor deze uitdagende vacature van projectmanager.
Gepubliceerd: 14-09-2020
Referentie nr:#VIH00040
Bekijk in detail
Regio Genk

Werfleider Infra

VIZIR is op zoek naar een werfleider infra. Hij/zij is verantwoordelijk voor de voorbereiding, organisatie, opstart en opvolging van de infrastructuurwerken.
Gepubliceerd: 01-07-2020
Referentie nr:#VIH00084
Bekijk in detail
Zoekcriteria

Geen interessante vacature gevonden? Bezorg ons je gegevens zodat we je in de toekomst kunnen contacteren.

Mail je gegevens

Vizir gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.