Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in
Ik zoek een job in limburg ...

 

Zoekresultaten

Hasselt

Quaility & Lean Manager

Hou je van structuur en efficiënt werken? Dan is dit de job die je zoekt. Bij een klasse 8 aannemer krijg je de kans om de werven zo efficiënt mogelijk te organiseren en ben je verantwoordelijk voor de opvolging van kwaliteitsmanagement systemen. 
Gepubliceerd: 31-05-2022
Referentie nr:#VIH00144
Bekijk in detail
P&V Panels - Zolder

Service technieker

Hou je van avontuur, vrijheid en elektriciteit dan is dit mogelijks de job die jij zoekt. Met je bestelwagen (die je ook privé kan gebruiken) voer je onderhoud, renovatie en/of upgrade uit bij de klanten doorheen België en Nederland. 
Gepubliceerd: 25-05-2022
Referentie nr:#VIH00143
Bekijk in detail
Regio Midden -Limburg

Assistent Projectleider

Voor een klant in de regio Houthalen, gespecialiseerd in innovatieve staalconstructies, is VIZIR op zoek naar een assistent - projectmanager. Door de sterke groei van dit staalconstructiebedrijf met 40 jaar ervaring zoeken we een enthousiaste teamplayer die dagelijks samen met de projectmanager een projectteam coördineert en aanstuurt. Ben je een klantgerichte en proactieve organisator? Beschik je over de nodige ervaring of maak je dit goed met een grote wil om bij te leren? Solliciteer dan snel voor deze uitdagende vacature van assistent projectmanager.
Gepubliceerd: 21-04-2022
Referentie nr:#VIH00017
Bekijk in detail
Regio Houthalen

Projectvoorbereider

Voor een klant is VIZIR op zoek naar een projectvoorbereider. Ben jij graag de rechterhand van de projectleiders en calculator? En zorg je bovendien voor de nodige ondersteuning vanuit de binnendienst? Lees dan zeker even verder.
Gepubliceerd: 21-04-2022
Referentie nr:#VIH00092
Bekijk in detail
Oudsbergen

Junior Projectleider HVAC

Voor een installateur in Oudsbergen zijn we op zoek naar een projectleider HVAC. Als projectleider ben je verantwoordelijk vanaf na de verkoop tot de oplevering van het project. Je krijgt een verantwoordelijke en boeiende functie binnen een groeiend HVAC bedrijf. 
Gepubliceerd: 03-03-2022
Referentie nr:#VIH00139
Bekijk in detail
Regio Oudsbergen

BIM projectvoorbereider

VIZIR is op zoek naar een BIM-projectvoorbereider voor een klant (klasse 7 aannemer). Hierbij ben je verantwoordelijk voor het volledige BIM-gebeuren binnen de firma en zorg je voor de nodige projectvoorbereiding van de projecten.
Gepubliceerd: 23-12-2021
Referentie nr:#VIH00103
Bekijk in detail
Genk

Hardware engineer

Voor onze klant in de regio Genk, gespecialiseerd in het ontwerpen en assembleren van schakel- en verdeelborden voor de bouwsector, zijn we op zoek naar een technisch ontwerper. Ben je een kei in het analyseren van technische briefings? Tover je vervolgens een ontwerp op tafel dat voldoet aan alle eisen? En denk je graag actief mee over de meest optimale en kostenefficiënte oplossing? Dan ben je de ontwerper die VIZIR zoekt!  
Gepubliceerd: 17-06-2021
Referentie nr:#VIH00117
Bekijk in detail
Regio Houthalen

Bouwkundig Ingenieur

Voor een klant in de regio Genk is VIZIR op zoek naar een bouwkundig ingenieur. Je maakt deel uit van het engineeringteam en staat in voor de correcte en tijdige berekening van de stabiliteit en sterkte van de ontwerpen, in het bijzonder staalconstructies.
Gepubliceerd: 15-04-2021
Referentie nr:#VIH00023
Bekijk in detail
Regio Houthalen

Mechanisch projectingenieur

Voor een klant in Midden-Limburg zijn we op zoek naar een mechanical engineer. Deze persoon is verantwoordelijk voor het technisch ontwerp en de voorstudie van de installatie.
Gepubliceerd: 15-01-2021
Referentie nr:#VIH00024
Bekijk in detail
Regio Houthalen

Calculator staalconstructies

Voor een klant in de regio Midden-Limburg, gespecialiseerd in innovatieve staalconstructies, is VIZIR op zoek naar een calculator-werkvoorbereider. Dit staalconstructiebedrijf met 40 jaar ervaring is een echte internationale referentie. Dagelijks werk je aan uitdagende projecten in binnen- en buitenland. Inclusief aantrekkelijk loonpakket én toffe teamspirit.. Ben je technisch onderlegd, een goede cijferaar en heb je oog voor detail? Misschien word jij de nieuwe werkvoorbereider!
Gepubliceerd: 05-01-2021
Referentie nr:#VIH00068
Bekijk in detail
Zoekcriteria

Geen interessante vacature gevonden? Bezorg ons je gegevens zodat we je in de toekomst kunnen contacteren.

Mail je gegevens

Vizir gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.