Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in
Ik zoek een job in limburg ...

 

Zoekresultaten

Regio Oudsbergen

BIM projectvoorbereider

VIZIR is op zoek naar een BIM-projectvoorbereider voor een klant (klasse 7 aannemer). Hierbij ben je verantwoordelijk voor het volledige BIM-gebeuren binnen de firma en zorg je voor de nodige projectvoorbereiding van de projecten.
Gepubliceerd: 23-12-2021
Referentie nr:#VIH00103
Bekijk in detail
Regio Oudsbergen

Sterkteberekenaar

Ter versterking van de berekenafdeling zijn we op zoek naar een extra sterkte-berekenaar. Hij of zij is verantwoordelijk  voor de sterkteberekening en het ontwerp van mechanische constructies.  
Gepubliceerd: 13-10-2021
Referentie nr:#VIH00130
Bekijk in detail
Regio Oudsbergen

Projectingenieur

Ter versterking van een mechanische constructeur zijn we op zoek naar een extra projectingenieur. Hij of zij is technisch verantwoordelijk voor het uitvoeren van het project.   
Gepubliceerd: 13-10-2021
Referentie nr:#VIH00129
Bekijk in detail
Regio Midden Limburg

BIM-coördinator

Voor een grote Limburgse aannemer zijn we op zoek naar een gedreven BIM-coördinator. Hij of zij zal verschillende projectteams ondersteunen bij het uitwerken en managen van de 3D-modellen.
Gepubliceerd: 30-08-2021
Referentie nr:#VIH00123
Bekijk in detail

Projectleider facility bouw

Wegens de groei van een onderneming zijn we op zoek naar een projectleider. Je bent verantwoordelijk voor een 7-tal fabrieken en draagt de verantwoordelijkheid vanaf de aanvraag van de klant tot de oplevering. 
Gepubliceerd: 13-08-2021
Referentie nr:#VIH00121
Bekijk in detail
Regio Houthalen - Heusden

Werkvoorbereider - tekenaar

Voor een klant, gespecialiseerd in de productie en de plaatsing van maatschrijnwerk, zijn we op zoek naar een werkvoorbereider – tekenaar. Als werkvoorbereider ben je de schakel tussen de projectleiders en de medewerkers in het atelier. 
Gepubliceerd: 06-07-2021
Referentie nr:#VIH00120
Bekijk in detail
Genk

Hardware engineer

Voor onze klant in de regio Genk, gespecialiseerd in het ontwerpen en assembleren van schakel- en verdeelborden voor de bouwsector, zijn we op zoek naar een technisch ontwerper. Ben je een kei in het analyseren van technische briefings? Tover je vervolgens een ontwerp op tafel dat voldoet aan alle eisen? En denk je graag actief mee over de meest optimale en kostenefficiënte oplossing? Dan ben je de ontwerper die VIZIR zoekt!  
Gepubliceerd: 17-06-2021
Referentie nr:#VIH00117
Bekijk in detail
Regio Midden - Limburg

Projectleider bouw

VIZIR is op zoek naar een gedreven projectleider bouw. Hij of zij is verantwoordelijk voor projecten van A tot Z en coördineert zowel de ruwbouw als afwerking.
Gepubliceerd: 11-03-2021
Referentie nr:#VIH00108
Bekijk in detail
Zoekcriteria

Geen interessante vacature gevonden? Bezorg ons je gegevens zodat we je in de toekomst kunnen contacteren.

Mail je gegevens

Vizir gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.