Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in
Ik zoek een job in limburg ...

 

Zoekresultaten

Hasselt

Quaility & Lean Manager

Hou je van structuur en efficiënt werken? Dan is dit de job die je zoekt. Bij een klasse 8 aannemer krijg je de kans om de werven zo efficiënt mogelijk te organiseren en ben je verantwoordelijk voor de opvolging van kwaliteitsmanagement systemen. 
Gepubliceerd: 31-05-2022
Referentie nr:#VIH00144
Bekijk in detail
Regio Houthalen

Projectvoorbereider

Voor een klant is VIZIR op zoek naar een projectvoorbereider. Ben jij graag de rechterhand van de projectleiders en calculator? En zorg je bovendien voor de nodige ondersteuning vanuit de binnendienst? Lees dan zeker even verder.
Gepubliceerd: 21-04-2022
Referentie nr:#VIH00092
Bekijk in detail
Regio Midden -Limburg

Assistent Projectleider

Voor een klant in de regio Houthalen, gespecialiseerd in innovatieve staalconstructies, is VIZIR op zoek naar een assistent - projectmanager. Door de sterke groei van dit staalconstructiebedrijf met 40 jaar ervaring zoeken we een enthousiaste teamplayer die dagelijks samen met de projectmanager een projectteam coördineert en aanstuurt. Ben je een klantgerichte en proactieve organisator? Beschik je over de nodige ervaring of maak je dit goed met een grote wil om bij te leren? Solliciteer dan snel voor deze uitdagende vacature van assistent projectmanager.
Gepubliceerd: 21-04-2022
Referentie nr:#VIH00017
Bekijk in detail
Regio Heusden - Houthalen

ESTIMATING ENGINEER

Voor een bordenbouwer is VIZIR op zoek naar een technisch commercieel bediende. Hij of zij is verantwoordelijk voor het uitwerken en opvolgen van offertes.
Gepubliceerd: 09-02-2022
Referentie nr:#VIH00060
Bekijk in detail
Regio Oudsbergen

BIM projectvoorbereider

VIZIR is op zoek naar een BIM-projectvoorbereider voor een klant (klasse 7 aannemer). Hierbij ben je verantwoordelijk voor het volledige BIM-gebeuren binnen de firma en zorg je voor de nodige projectvoorbereiding van de projecten.
Gepubliceerd: 23-12-2021
Referentie nr:#VIH00103
Bekijk in detail
Genk

Hardware engineer

Voor onze klant in de regio Genk, gespecialiseerd in het ontwerpen en assembleren van schakel- en verdeelborden voor de bouwsector, zijn we op zoek naar een technisch ontwerper. Ben je een kei in het analyseren van technische briefings? Tover je vervolgens een ontwerp op tafel dat voldoet aan alle eisen? En denk je graag actief mee over de meest optimale en kostenefficiënte oplossing? Dan ben je de ontwerper die VIZIR zoekt!  
Gepubliceerd: 17-06-2021
Referentie nr:#VIH00117
Bekijk in detail
Regio Houthalen

Bouwkundig Ingenieur

Voor een klant in de regio Genk is VIZIR op zoek naar een bouwkundig ingenieur. Je maakt deel uit van het engineeringteam en staat in voor de correcte en tijdige berekening van de stabiliteit en sterkte van de ontwerpen, in het bijzonder staalconstructies.
Gepubliceerd: 15-04-2021
Referentie nr:#VIH00023
Bekijk in detail
Regio Houthalen

Sales engineer staalbouw

Voor een klant is VIZIR op zoek naar een technisch commercieel verantwoordelijke. Hierbij sta je in voor de verkoop van nationale en internationale projecten en aanbestedingen.
Gepubliceerd: 17-09-2020
Referentie nr:#VIH00093
Bekijk in detail
Regio Houthalen

Tekenaar

Voor een klant in de regio Houthalen-Helchteren, gespecialiseerd in innovatieve staalconstructies, is VIZIR op zoek naar een ontwerper. Ben je bouwkundige en gebeten door het het uitdenken en tekenen uitdagende ontwerpen? Kan je klanten en projectleiders overtuigen met jouw visie en technische expertise? Bij deze internationale speler met eigen engineering-afdeling kan je rekenen op uitdagende, (inter)nationale projecten een aantrekkelijk loonpakket én veel doorgroeimogelijkheden.
Gepubliceerd: 10-06-2020
Referentie nr:#VIH00048
Bekijk in detail

Geen interessante vacature gevonden? Bezorg ons je gegevens zodat we je in de toekomst kunnen contacteren.

Mail je gegevens

Vizir gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.