Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in
Ik zoek een job in limburg ...

 

Zoekresultaten

Regio België & Luxemburg

Sales engineer bouwsoftware

Wegens de opstart van een nieuwe vestiging bij een bouwsoftwareproducent in de Benelux zijn we op zoek naar een sales engineer voor de regio België en Luxemburg. Hierbij ben je mee verantwoordelijk voor de uitbouw van een nieuw klantenbestand.
Gepubliceerd: 03-05-2021
Referentie nr:#VIH00113
Bekijk in detail
Regio Heusden - Houthalen

Bouwkundig Ingenieur

Voor een klant in de regio Genk is VIZIR op zoek naar een bouwkundig ingenieur. Je maakt deel uit van het engineeringteam en staat in voor de correcte en tijdige berekening van de stabiliteit en sterkte van de ontwerpen, in het bijzonder staalconstructies.
Gepubliceerd: 15-04-2021
Referentie nr:#VIH00023
Bekijk in detail
Regio Maasmechelen

Klantenbegeleider - werfleider

VIZIR is op zoek naar een werfleider voor de algemene bouwafdeling van een klant. Als werfleider sta je in voor het aansturen, organiseren, opvolgen en coördineren van alle werkzaamheden om het project te realiseren. Dit vanaf de voorbereiding van de werf t.e.m. de definitieve oplevering van het project.
Gepubliceerd: 29-03-2021
Referentie nr:#VIH00110
Bekijk in detail
Regio Midden - Limburg

Projectleider bouw

VIZIR is op zoek naar een gedreven projectleider bouw. Hij of zij is verantwoordelijk voor projecten van A tot Z en coördineert zowel de ruwbouw als afwerking.
Gepubliceerd: 11-03-2021
Referentie nr:#VIH00108
Bekijk in detail
Regio Genk

Werfleider Infrastructuur

VIZIR is op zoek naar een werfleider infra. Hij/zij is verantwoordelijk voor de voorbereiding, organisatie, opstart en opvolging van de infrastructuurwerken.
Gepubliceerd: 08-03-2021
Referentie nr:#VIH00084
Bekijk in detail
Regio Midden- Limburg

Balie medewerker

Voor een bouwgroothandel in de regio Midden-Limburg is VIZIR op zoek naar een technisch commercieel adviseur.  Dit familiebedrijf, met meer dan 50 jaar ervaring, helpt haar klanten snel, doelgericht én correct verder. Naast veel ruimte voor initiatief en een aantrekkelijk loonpakket krijg je mooie groeikansen. Kan jij een team leiden? Ben jij klantvriendelijk en bezit je de nodige commerciële vaardigheden? En heb je bovendien een grote passie voor de bouw? Dan ben jij de administratief bediende die we zoeken!
Gepubliceerd: 01-03-2021
Referentie nr:#VIH00010
Bekijk in detail
Regio midden Limburg

Ontwerper

Voor een bedrijf in de regio Hasselt is VIZIR opzoek naar een ontwerper. Hij of zij is verantwoordelijk voor het technisch vertalen van het lastenboek naar ontwerp voor de productie.
Gepubliceerd: 03-12-2020
Referentie nr:#VIH00020
Bekijk in detail
Regio Midden Limburg

Sales engineer staalbouw

Voor een klant is VIZIR op zoek naar een technisch commercieel verantwoordelijke. Hierbij sta je in voor de verkoop van nationale en internationale projecten en aanbestedingen.
Gepubliceerd: 17-09-2020
Referentie nr:#VIH00093
Bekijk in detail
Regio Midden-Limburg

Tekenaar

Voor een klant in de regio Houthalen-Helchteren, gespecialiseerd in innovatieve staalconstructies, is VIZIR op zoek naar een ontwerper. Ben je bouwkundige en gebeten door het het uitdenken en tekenen uitdagende ontwerpen? Kan je klanten en projectleiders overtuigen met jouw visie en technische expertise? Bij deze internationale speler met eigen engineering-afdeling kan je rekenen op uitdagende, (inter)nationale projecten een aantrekkelijk loonpakket én veel doorgroeimogelijkheden.
Gepubliceerd: 10-06-2020
Referentie nr:#VIH00048
Bekijk in detail

Geen interessante vacature gevonden? Bezorg ons je gegevens zodat we je in de toekomst kunnen contacteren.

Mail je gegevens

Vizir gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.