Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in
Ik zoek een job in limburg ...

 

Zoekresultaten

Regio Tongeren

Orderverwerker

Voor een klant in Zuid-Limburg is VIZIR op zoek naar een orderverwerker. Hij/zij is verantwoordelijk voor het verwerken van de orders naar de productie toe.
Gepubliceerd: 03-07-2020
Referentie nr:#VIH00086
Bekijk in detail
Regio Tongeren

Technisch commercieel bediende

Wegens de grote groei van onze klant, zijn we op zoek naar een technisch commercieel bediende. Hij/zij is verantwoordelijk voor het berekenen en verwerken van de aangevraagde dossiers. Je bent mee verantwoordelijk voor de industriële klanten.
Gepubliceerd: 03-07-2020
Referentie nr:#VIH00085
Bekijk in detail
Regio Genk

Werfleider Infra

VIZIR is op zoek naar een werfleider infra. Hij/zij is verantwoordelijk voor de voorbereiding, organisatie, opstart en opvolging van de infrastructuurwerken.
Gepubliceerd: 01-07-2020
Referentie nr:#VIH00084
Bekijk in detail
Regio Genk

Hoofdprojectmanager Infra

VIZIR is op zoek naar een hoofd projectmanager infra & onderhoudswerken. Hij/zij is verantwoordelijk voor de voorbereiding, organisatie, opstart, opvolging en controle van de infrastructuur- en onderhoudswerken. Hierbij stuur je een team van junior projectleiders en werfleiders aan.
Gepubliceerd: 01-07-2020
Referentie nr:#VIH00083
Bekijk in detail
Regio Limburg

Opmeter - werkvoorbereider

Voor een klant, gelegen in de regio Limburg, zijn we op zoek naar een opmeter – werkvoorbereider. Hij/zij is verantwoordelijk voor het opmeten van de schrijnwerkprojecten bij particuliere klanten en het verwerken naar de productie toe.  
Gepubliceerd: 17-06-2020
Referentie nr:#VIH00082
Bekijk in detail
Regio Noord Limburg

Werkvoorbereider - tekenaar

Voor een klant, gelegen in Noord-Limburg, zijn we op zoek naar een werkvoorbereider – tekenaar die gespecialiseerd is in de productie en bouw van industriële hallen. Hij/zij is verantwoordelijk voor het maken van de productietekeningen en het bestellen van de productiematerialen.
Gepubliceerd: 17-06-2020
Referentie nr:#VIH00081
Bekijk in detail
Regio Midden-Limburg

BIM modelleur

Voor een klant in de regio Houthalen-Helchteren, gespecialiseerd in innovatieve staalconstructies, is VIZIR op zoek naar een modelleur. Ben je bouwkundige en gebeten door het het uitdenken en tekenen uitdagende ontwerpen? Kan je klanten en projectleiders overtuigen met jouw visie en technische expertise? Bij deze internationale speler met eigen engineering-afdeling kan je rekenen op uitdagende, (inter)nationale projecten een aantrekkelijk loonpakket én veel doorgroeimogelijkheden.
Gepubliceerd: 10-06-2020
Referentie nr:#VIH00048
Bekijk in detail
Regio Limburg - Kempen

Topograaf

Voor een landmeterskantoor zijn we op zoek naar een (junior) topograaf. Als topograaf ben je verantwoordelijk voor het opmeten van onroerend goed en het in kaart brengen van de uitgevoerde opmetingen. Het opstellen van plaatsbeschrijvingen en schattingen behoren verder ook tot je takenpakket.
Gepubliceerd: 02-06-2020
Referentie nr:#VIH00080
Bekijk in detail

Verantwoordelijke magazijn

Voor een bouwmaterialenhandel in de regio Zuid-Limburg is VIZIR op zoek naar een verantwoordelijke voor het magazijn. Deze persoon is staat in voor de aansturing en organisatie van het magazijn.
Gepubliceerd: 29-05-2020
Referentie nr:#VIH00079
Bekijk in detail
Regio Zuid- Limburg

Adviseur bouwmaterialen

Voor een bouwgroothandel in de regio Midden-Limburg is VIZIR op zoek naar een technisch administratief bedienden. Dit familiebedrijf, met meer dan 50 jaar ervaring, helpt haar klanten snel, doelgericht én correct verder. Naast veel ruimte voor initiatief en een aantrekkelijk loonpakket krijg je mooie groeikansen. Kan jij een team leiden? Ben jij klantvriendelijk en bezit je de nodige commerciële vaardigheden? En heb je bovendien een grote passie voor de bouw? Dan ben jij de administratief bediende die we zoeken!
Gepubliceerd: 07-05-2020
Referentie nr:#VIH00010
Bekijk in detail

Geen interessante vacature gevonden? Bezorg ons je gegevens zodat we je in de toekomst kunnen contacteren.

Mail je gegevens

Vizir gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.