Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in
Ik zoek een job in limburg ...

 

Zoekresultaten

Regio Limburg

Vertegenwoordiger Sanitair & HVAC

Voor een Limburgse KMO, gespecialiseerd in de groothandel van sanitair en HVAC, zijn we op zoek naar een vertegenwoordiger. Hierbij ben je verantwoordelijk voor het onderhouden van klanten- en prospectenrelaties.
Gepubliceerd: 3 dag(en) geleden
Referentie nr:#VIH00094
Bekijk in detail
Regio Lommel

Toonzaaladviseur sanitair

Voor een klant in Lommel is VIZIR op zoek naar een toonzaaladviseur in de sanitaire sector. Hij of zij is verantwoordelijk voor het begeleiden van klanten in de toonzaal en het aanbieden van een oplossing op maat.
Gepubliceerd: 3 dag(en) geleden
Referentie nr:#VIH00095
Bekijk in detail
Regio Maasmechelen

Werfleider

VIZIR is op zoek naar een werfleider voor de algemene bouwafdeling van een klant. Als werfleider sta je in voor het aansturen, organiseren, opvolgen en coördineren van alle werkzaamheden om het project te realiseren. Dit vanaf de voorbereiding van de werf t.e.m. de definitieve oplevering van het project.
Gepubliceerd: 18-09-2020
Referentie nr:#VIH00089
Bekijk in detail
Regio Midden Limburg

Projectvoorbereider

Voor een klant is VIZIR op zoek naar een projectvoorbereider. Ben jij graag de rechterhand van de projectleiders en calculator? En zorg je bovendien voor de nodige ondersteuning vanuit de binnendienst? Lees dan zeker even verder.
Gepubliceerd: 17-09-2020
Referentie nr:#VIH00092
Bekijk in detail
Regio Midden Limburg

Sales engineer staalbouw

Voor een klant is VIZIR op zoek naar een technisch commercieel verantwoordelijke. Hierbij sta je in voor de verkoop van nationale en internationale projecten en aanbestedingen.
Gepubliceerd: 17-09-2020
Referentie nr:#VIH00093
Bekijk in detail
Regio midden Limburg

Senior Calculator

Voor een klasse 8 aannemer in de regio Midden-Limburg is VIZIR op zoek naar een senior calculator. Als calculator ben je technisch verantwoordelijk voor het mee binnen halen van privé projecten en aanbestedingen met als doelstelling het slagingspercentage te doen stijgen. Afhankelijk van je ervaring, ambities en competenties bestaat de mogelijkheid om door te groeien tot hoofdcalculator.
Gepubliceerd: 17-09-2020
Referentie nr:#VIH00091
Bekijk in detail
Regio Genk

Project engineer KNX

Voor een klant is VIZIR op zoek naar een project engineer KNX. Als expert in KNX-systemen ben je hoofdzakelijk verantwoordelijk voor het integreren van KNX-oplossingen en Building Management Systems (BMS) bij klanten.
Gepubliceerd: 27-08-2020
Referentie nr:#VIH00090
Bekijk in detail
Regio Lommel

Junior Productiemanager

Wegens de sterke groei van een KMO in de keukensector is VIZIR op zoek naar een productiecoördinator. Hij of zij is verantwoordelijk voor de organisatie, planning en aansturing van de productie.
Gepubliceerd: 13-08-2020
Referentie nr:#VIH00088
Bekijk in detail
Regio Kempen

Sales Engineer

Voor een klant, gespecialiseerd in de groothandel en het verwerken van staalproducten, is VIZIR op zoek naar een sales engineer in de regio Kempen. Hierbij ben je verantwoordelijk voor het behouden en het uitbouwen van het bestaande klantenbestand.   
Gepubliceerd: 13-08-2020
Referentie nr:#VIH00016
Bekijk in detail
Regio Tongeren

Orderverwerker

Voor een klant in Zuid-Limburg is VIZIR op zoek naar een orderverwerker. Hij/zij is verantwoordelijk voor het verwerken van de orders naar de productie toe.
Gepubliceerd: 03-07-2020
Referentie nr:#VIH00086
Bekijk in detail

Geen interessante vacature gevonden? Bezorg ons je gegevens zodat we je in de toekomst kunnen contacteren.

Mail je gegevens

Vizir gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.