Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in
Ik zoek een job in limburg ...

 

Zoekresultaten

Bree

COMMUNICATIEVE ARCHITECT

Kan jij een brug bouwen tussen de veeleisende klant en de complexe bouwvereisten in architectuur? Vlinder jij moeiteloos tussen je credo ‘klant is koning’ en ‘aandacht voor je team en haar behoeften’? In loondienst of als zelfstandige: wie weet druk jij je stempel op de functie van PROJECTARCHITECT   EN COÖRDINATOR in een gerenommeerde architectuurpraktijk in hartje Bree.  Kriebelt het in je tekenvingers om tegen deadlines op te boksen in een jong, dynamisch team in Bree? Solliciteren maar! 
Gepubliceerd: 05-05-2023
Referentie nr:#VIH00163
Bekijk in detail
Heusden-Zolder

ESTIMATING ENGINEER

Voor een bordenbouwer is VIZIR op zoek naar een technisch commercieel bediende. Hij of zij is verantwoordelijk voor het uitwerken en opvolgen van offertes.
Gepubliceerd: 26-04-2023
Referentie nr:#VIH00060
Bekijk in detail
Beringen

Calculator brandbeveiliging

Warm, warmer, warmst! De functie van calculator brandbeveiliging bij een internationaal bedrijf ligt voor het grijpen. Sleep jij deze droomjob uit de brand? Ben jij gebrand op je eerste werkervaring of wil je vlammen in een nieuwe uitdaging? Ruk dan meteen uit voor de functie van CALCULATOR BRANDBEVEILIGING (BERINGEN). Bij een wereldspeler in industriële pipings, plastics en fire protection wakker je je passie voor cijfers en techniek verder aan en groei je uit tot een krak in je vak. Sta je nu al te sprinklen? Lees dan zeker verder.
Gepubliceerd: 23-02-2023
Referentie nr:#VIH00157
Bekijk in detail
Oudsbergen

Projectingenieur HVAC

Als PROJECTINGENIEUR HVAC bij een hip studiebureau in Oudsbergen ben jij hét aanspreekpunt voor de interne en externe klant. De spilfiguur die aanstuurt , controleert en verbindt. En het hele project lang de cool bewaart. Van voorontwerp tot en met oplevering en nazorg. Loop jij warm voor innovatieve klimatisatiesystemen en duurzame sanitaire installaties? Laat deze kans niet koud worden!
Gepubliceerd: 22-02-2023
Referentie nr:#VIH00159
Bekijk in detail
Beringen

TECHNISCH SPECIALIST PIPING

Voor een wereldspeler in industriële pipings en plastics zijn we op zoek naar een TECHNISCH SPECIALIST PIPING (BERINGEN) . Een techneut pur sang, maar ook een volbloed communicator. Een cijfergoochelaar met een kritische geest die gelooft in de magie van teamplay en problemen omtovert tot pasklare oplossingen. Getriggerd? Kom dan nu uit je pijp!
Gepubliceerd: 03-02-2023
Referentie nr:#VIH00156
Bekijk in detail
Regio Houthalen

Bouwkundig Aankoper

Voor een staalconstructiebedrijf in de regio Houthalen is VIZIR op zoek naar een aankoper die verantwoordelijk is voor de aankoop van diensten en producten.
Gepubliceerd: 26-01-2023
Referentie nr:#VIH00021
Bekijk in detail
Regio Midden -Limburg

Assistent Projectleider

Voor een klant in de regio Houthalen, gespecialiseerd in innovatieve staalconstructies, is VIZIR op zoek naar een assistent - projectmanager. Door de sterke groei van dit staalconstructiebedrijf met 40 jaar ervaring zoeken we een enthousiaste teamplayer die dagelijks samen met de projectmanager een projectteam coördineert en aanstuurt. Ben je een klantgerichte en proactieve organisator? Beschik je over de nodige ervaring of maak je dit goed met een grote wil om bij te leren? Solliciteer dan snel voor deze uitdagende vacature van assistent projectmanager.
Gepubliceerd: 21-04-2022
Referentie nr:#VIH00017
Bekijk in detail
Zoekcriteria

Geen interessante vacature gevonden? Bezorg ons je gegevens zodat we je in de toekomst kunnen contacteren.

Mail je gegevens

Vizir gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.