Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in
Ik zoek een job in limburg ...

 

Zoekresultaten

Tessenderlo

Vinnige veiligheidscoördinator

Scan jij elke bouwwerf op alle veiligheidsrisico’s en weet je hoe je die doelgericht oplost? Dan ben jij misschien wel de vinnige veiligheidscoördinator die we zoeken! Ben jij de geoefende risicoschatter – gewapend met veiligheidshelm en -bril – die de werven in en rond Limburg, Vlaams-Brabant en Antwerpen veilig wil maken? En weet jij die risico’s als geen ander te vertalen in heldere doelstellingen die haalbaar zijn voor alle partijen? Onze klant uit Tessenderlo zoekt een betrouwbare VEILIGHEIDSCOÖRDINATOR NIV. A die deze uitdagende materie onder handen wil nemen!
Gepubliceerd: 06-09-2023
Referentie nr:#VIH00168
Bekijk in detail
Zonhoven

NUCLEAIRE ONTMANTELINGSSPECIALIST

Ben jij een grensverleggende en enthousiaste ingenieur met een afgebakende interesse in nucleaire ontmanteling? We zoeken een puntjes-op-de-i-zetter! Roep jij je innerlijke Dalai Lama op wanneer je (letterlijk) onder druk staat op de werkvloer? Ben jij de knappe kop die maar wat graag op zoek gaat naar de meest innovatieve manieren om nucleaire installaties te ontmantelen? Wie weet ben jij dan het geknipte profiel voor deze vacature! Onze klant uit Zonhoven zoekt een punctuele DECOMMISSIONG & DISMANTLING ENGINEER die de uitdagende materie wil vastpakken.
Gepubliceerd: 28-06-2023
Referentie nr:#VIH00166
Bekijk in detail
Bree

ARCHITECT

Kan jij een brug bouwen tussen de veeleisende klant en de complexe bouwvereisten in architectuur? Vlinder jij moeiteloos tussen je credo ‘klant is koning’ en ‘aandacht voor je team en haar behoeften’? In loondienst of als zelfstandige: wie weet druk jij je stempel op de functie van PROJECTARCHITECT   EN COÖRDINATOR in een gerenommeerde architectuurpraktijk in hartje Bree.  Kriebelt het in je tekenvingers om tegen deadlines op te boksen in een jong, dynamisch team in Bree? Solliciteren maar! 
Gepubliceerd: 05-05-2023
Referentie nr:#VIH00163
Bekijk in detail
Zoekcriteria

Geen interessante vacature gevonden? Bezorg ons je gegevens zodat we je in de toekomst kunnen contacteren.

Mail je gegevens

Vizir gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.