Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in
Ik zoek een job in limburg ...

 

Zoekresultaten

Genk

PUNCTUELE PRODUCTIELEIDERS

Ben jij de doorzettende initiatiefnemer die élk productieproces op punt zet? Dan match je misschien met onze klant in Genk! Staat professionaliseren en optimaliseren in drukletters in jouw woordenboek? Heb jij het verbeteren van productieprocessen in de vingers en ben je gewapend met de juiste portie verantwoordelijkheid en leiderschap? Dan legt de glansrol van P RODUCTION LEADER van onze klant in oppervlakteveredeling uit Genk misschien wel dat extra professionele laagje op jouw carrière. 
Gepubliceerd: 30-10-2023
Referentie nr:#VIH00164
Bekijk in detail
Beringen

Improvement coördinator

We zoeken een rasechte plantrekker die de technische bedrijfsprocessen van onze klant uit Beringen graag kritisch in vraag wil stellen.  Spot jij zonder knipperen waar het beter kan? En word jij warm van het operationaliseren van processen, kostenbeheer en installaties? Dan ben jij misschien wel de (wereld)verbeteraar die we zoeken voor onze klant uit Beringen. Die zoekt namelijk een IMPROVEMENT COÖRDINATOR die alle bedrijfsprocessen kritisch in vraag durft stellen én met de mogelijke verbeteringen op de proppen komt. 
Gepubliceerd: 19-10-2023
Referentie nr:#VIH00171
Bekijk in detail
Beringen

Nauwkeurige meet- en regeltechnieker

Ben jij een punctuele regelaar die zich als een vis in het water voelt in de complexiteit van meet- en regelapparatuur? Blijven lezen! Heb jij een paar technische voelsprieten op zak om fouten in complexe meet- en regelapparatuur op te sporen? En ben jij gedreven om die processen te optimaliseren, en van tijd tot tijd stoom af te laten met een toffe bende? Onze klant in afvalverwerking uit Beringen zoekt een MEET- EN REGELTECHNIEKER die de nodige druk op de ketel houdt.  
Gepubliceerd: 11-10-2023
Referentie nr:#VIH00170
Bekijk in detail
Beringen

TECHNISCH COÖRDINATOR ONDERHOUD

We zoeken een organisatorische missing link tussen de gecompliceerde hard- en software van afvalverwerkingsmachines! Schakel jij automatisch in zesde versnelling als het gaat over het onderhoud van machines? En verlies je daarbij het menselijke, organisatorische en duurzame aspect nooit uit het oog? Dan ben je de geknipte kandidaat voor onze klant in afvalverwerking die een bevlogen TECHNISCH COÖRDINATOR ONDERHOUD zoekt voor haar moderne site in Beringen.
Gepubliceerd: 04-10-2023
Referentie nr:#VIH00169
Bekijk in detail
Zonhoven

NUCLEAIRE ONTMANTELINGSSPECIALIST

Ben jij een grensverleggende en enthousiaste ingenieur met een afgebakende interesse in nucleaire ontmanteling? We zoeken een puntjes-op-de-i-zetter! Roep jij je innerlijke Dalai Lama op wanneer je (letterlijk) onder druk staat op de werkvloer? Ben jij de knappe kop die maar wat graag op zoek gaat naar de meest innovatieve manieren om nucleaire installaties te ontmantelen? Wie weet ben jij dan het geknipte profiel voor deze vacature! Onze klant uit Zonhoven zoekt een punctuele DECOMMISSIONG & DISMANTLING ENGINEER die de uitdagende materie wil vastpakken.
Gepubliceerd: 28-06-2023
Referentie nr:#VIH00166
Bekijk in detail
Zoekcriteria

Geen interessante vacature gevonden? Bezorg ons je gegevens zodat we je in de toekomst kunnen contacteren.

Mail je gegevens

Vizir gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.