Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in
Ik zoek een job in limburg ...

 

Zoekresultaten

Heusden-Zolder

ESTIMATING ENGINEER

Voor een bordenbouwer is VIZIR op zoek naar een technisch commercieel bediende. Hij of zij is verantwoordelijk voor het uitwerken en opvolgen van offertes.
Gepubliceerd: 26-04-2023
Referentie nr:#VIH00060
Bekijk in detail
Beringen

VURIGE PROJECTMANAGER

Wil jij vlammen voor de klanten van een internationale speler in pipings, plastics en fire protection? Kruip dan in je technische vingers en solliciteer!  Kan jij brandjes blussen en daarbij je hoofd koel houden? Is timemanagement jouw tweede natuur en kan je goed overweg met mensen? En brandt het om concrete hulpvragen rond brandveiligheid om te zetten in succesvolle projecten? Dan match je misschien met de functie van PROJECTMANAGER FIRE PROTECTION (BERINGEN) bij een wereldspeler in industriële pipings, plastics en fire protection. Blijven lezen! 
Gepubliceerd: 14-04-2023
Referentie nr:#VIH00162
Bekijk in detail
Beringen

Calculator brandbeveiliging

Warm, warmer, warmst! De functie van calculator brandbeveiliging bij een internationaal bedrijf ligt voor het grijpen. Sleep jij deze droomjob uit de brand? Ben jij gebrand op je eerste werkervaring of wil je vlammen in een nieuwe uitdaging? Ruk dan meteen uit voor de functie van CALCULATOR BRANDBEVEILIGING (BERINGEN). Bij een wereldspeler in industriële pipings, plastics en fire protection wakker je je passie voor cijfers en techniek verder aan en groei je uit tot een krak in je vak. Sta je nu al te sprinklen? Lees dan zeker verder.
Gepubliceerd: 23-02-2023
Referentie nr:#VIH00157
Bekijk in detail
Vlaanderen

Technische alleskunner, slimme plantrekker

Vol zelfvertrouwen over je technische skills, maar niet te zelfvoldaan om te leren? Versterk een team van elektromechaniekers/elektriciens in Vlaanderen. Een rasechte technicus met industriële tentakels, oog voor de meest actuele veiligheidsvoorschriften en veel gevoel voor klantgerichtheid: dát is wat onze klant – een importeur van kraansystemen, takels en aandrijftechniek – verwacht van zijn nieuwe ELEKTROMECHANIEKERS/ELECTRICIENS voor de regio VLAANDEREN . Trek jij aan het langste eind?  
Gepubliceerd: 16-02-2023
Referentie nr:#VIH00158
Bekijk in detail
Beringen

TECHNISCH SPECIALIST PIPING

Voor een wereldspeler in industriële pipings en plastics zijn we op zoek naar een TECHNISCH SPECIALIST PIPING (BERINGEN) . Een techneut pur sang, maar ook een volbloed communicator. Een cijfergoochelaar met een kritische geest die gelooft in de magie van teamplay en problemen omtovert tot pasklare oplossingen. Getriggerd? Kom dan nu uit je pijp!
Gepubliceerd: 03-02-2023
Referentie nr:#VIH00156
Bekijk in detail
Regio Houthalen

Bouwkundig Aankoper

Voor een staalconstructiebedrijf in de regio Houthalen is VIZIR op zoek naar een aankoper die verantwoordelijk is voor de aankoop van diensten en producten.
Gepubliceerd: 26-01-2023
Referentie nr:#VIH00021
Bekijk in detail
Schelle

Sales engineer

Voor een importeur van kraansystemen, takels en aandrijftechniek zijn we op zoek naar een sales engineer (Schelle). Deze afwisselende binnen- en/of buitendienstfunctie biedt heel wat mogelijkheden om expert te worden in dit vakgebied. 
Gepubliceerd: 02-11-2022
Referentie nr:#VIH00151
Bekijk in detail
P&V Panels - Zolder

Service technieker

Hou je van avontuur, vrijheid en elektriciteit dan is dit mogelijks de job die jij zoekt. Met je bestelwagen (die je ook privé kan gebruiken) voer je onderhoud, renovatie en/of upgrade uit bij de klanten doorheen België en Nederland. 
Gepubliceerd: 25-05-2022
Referentie nr:#VIH00143
Bekijk in detail
Regio Midden -Limburg

Assistent Projectleider

Voor een klant in de regio Houthalen, gespecialiseerd in innovatieve staalconstructies, is VIZIR op zoek naar een assistent - projectmanager. Door de sterke groei van dit staalconstructiebedrijf met 40 jaar ervaring zoeken we een enthousiaste teamplayer die dagelijks samen met de projectmanager een projectteam coördineert en aanstuurt. Ben je een klantgerichte en proactieve organisator? Beschik je over de nodige ervaring of maak je dit goed met een grote wil om bij te leren? Solliciteer dan snel voor deze uitdagende vacature van assistent projectmanager.
Gepubliceerd: 21-04-2022
Referentie nr:#VIH00017
Bekijk in detail
Regio Houthalen

Mechanisch projectingenieur

Voor een klant in Midden-Limburg zijn we op zoek naar een mechanical engineer. Deze persoon is verantwoordelijk voor het technisch ontwerp en de voorstudie van de installatie.
Gepubliceerd: 15-01-2021
Referentie nr:#VIH00024
Bekijk in detail

Geen interessante vacature gevonden? Bezorg ons je gegevens zodat we je in de toekomst kunnen contacteren.

Mail je gegevens

Vizir gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.