Inloggen
Nog niet geregistreerd? Schrijf nu in
Ik zoek een job in limburg ...

 

Zoekresultaten

Regio Lummen

Productiemanager

VIZIR is op zoek naar een productiemanager voor een Limburgse KMO in de metaalsector. Hij of zij is verantwoordelijk voor het aansturen en organiseren van een productie van een 25-tal arbeiders.
Gepubliceerd: 2 dag(en) geleden
Referentie nr:#VIH00096
Bekijk in detail
Regio Midden Limburg

Projectvoorbereider

Voor een klant is VIZIR op zoek naar een projectvoorbereider. Ben jij graag de rechterhand van de projectleiders en calculator? En zorg je bovendien voor de nodige ondersteuning vanuit de binnendienst? Lees dan zeker even verder.
Gepubliceerd: 17-09-2020
Referentie nr:#VIH00092
Bekijk in detail
Regio Midden Limburg

Sales engineer staalbouw

Voor een klant is VIZIR op zoek naar een technisch commercieel verantwoordelijke. Hierbij sta je in voor de verkoop van nationale en internationale projecten en aanbestedingen.
Gepubliceerd: 17-09-2020
Referentie nr:#VIH00093
Bekijk in detail
Regio Lommel

Junior Productiemanager

Wegens de sterke groei van een KMO in de keukensector is VIZIR op zoek naar een productiecoördinator. Hij of zij is verantwoordelijk voor de organisatie, planning en aansturing van de productie.
Gepubliceerd: 13-08-2020
Referentie nr:#VIH00088
Bekijk in detail
Regio Midden - Limburg

Proces- en kwaliteitsingenieur

  VIZIR is op zoek naar een proces- en kwaliteitsingenieur. Hierbij ben je verantwoordelijk voor het beheer en de verbetering van bedrijfsprocessen en het kwaliteitsbeheersysteem. De digitalisering van de firma is jouw grootste uitdaging. Je hebt een staffunctie en werkt als ondersteuning van de verschillende BUM.  
Gepubliceerd: 03-03-2020
Referentie nr:#VIH00073
Bekijk in detail
Regio Heusden - Houthalen

Bouwkundig Aankoper

Voor een staalconstructiebedrijf in de regio Genk is VIZIR op zoek naar een aankoper die verantwoordelijk is voor de aankoop van diensten en producten.
Gepubliceerd: 03-03-2020
Referentie nr:#VIH00021
Bekijk in detail
Regio Midden Limburg

CALCULATOR-WERKVOORBEREIDER STAALCONSTRUCTIES

Voor een klant in de regio Midden-Limburg, gespecialiseerd in innovatieve staalconstructies, is VIZIR op zoek naar een calculator-werkvoorbereider. Dit staalconstructiebedrijf met 40 jaar ervaring is een echte internationale referentie. Dagelijks werk je aan uitdagende projecten in binnen- en buitenland. Inclusief aantrekkelijk loonpakket én toffe teamspirit.. Ben je technisch onderlegd, een goede cijferaar en heb je oog voor detail? Misschien word jij de nieuwe werkvoorbereider!  
Gepubliceerd: 17-12-2019
Referentie nr:#VIH00018
Bekijk in detail
Zoekcriteria

Geen interessante vacature gevonden? Bezorg ons je gegevens zodat we je in de toekomst kunnen contacteren.

Mail je gegevens

Vizir gebruikt cookies om bepaalde voorkeuren te onthouden en vacatures af te stemmen op je interesses.